Dulce Papă

Smoothie de prune și mure, un mix de ingrediente-sentimente

Cînd mi-am ținut pentru prima oară fetița în brațe, am fost inundată de un amalgam de sentimente. Dragoste, fericire, entuziasm, curiozitate, pasiune, frică… Toate se perindau printr-o lumină de vis în inima mea. Mai tîrziu, aceste stări de spirit emoționale au fost exteriorizate, simțite pe propria piele.

Am fost entuziasmată cînd a făcut primii pași, am privit-o cu dragoste cînd a început sa țină lingurița în mînuță și să mănînce singurică, am fost fericită cînd mi-a recitat prima poezie, am fost curioasă să văd ce rochiță își va alege pentru o ieșire în parc, mi-a fost frică pentru ea atunci cînd a făcut pentru prima oară febră.

smoothie de mure

Acest mix de sentimente le simt zi de zi, la fiecare fetița a mea în parte și asta e atît de minunat. Anume, ele, emoțiile te trezesc la viață, te fac să te simți că trăiești cu adevărat și dau un sens bogat vieții.

Sentimentele sunt ca ingredientele,

Uneori — dulci,

Alteori, iuți,

Cîteodată acre, alte dăți — sărate.

Se spune ca atunci cînd sunt manifestate, exteriorizate (indiferent că sunt pozitive sau negative) ele aduc întregului corp un flux de energie și vitalitate.

E ora de somn a fetiței mele mai mici și timpul meu liber în care, azi, eu aleg să-mi fac un smoothie din mure cu prune. E porția mea de fericire și energie, sentimente ce mă împing către viață.

smoothie de mure

Smoothie de prune și mure, ingrediente-sentimente

Print Recipe

Ingredients

  • 1. 10 mure,
  • 2. 3 prune,
  • 3. jum. de linguriță de sirop de agave.
  • 4. S-ar potrivi și un cub de gheață, la dorință.

Instructions

1

Se pun fructele în blender și se mixează.

2

Adăugăm la final, în pahar, sirop de agave și gheață.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply