Bună Papă/ Devenim ceea ce mâncăm

Cum sporim nivelul vibrațional al organismului // Salată de boabe de fasole cu broccoli

Totul este energie și energia este într-o continuă mișcare, spuneam în postarea anterioară. Această mișcare oscilatorie periodică a unui corp sau a particulelor a unui mediu cu frecvență înaltă se numește vibrație, spune dex-ul. Continuând șirul logic, Georges Lakhovsky (inginer și biofizician francez, cercetător în domeniul bioelectricității) spunea la începutul secolului XX, că toate celulele umane vibrează. De altfel, a fost unul dintre primii care a afirmat acest lucru.

Lakhovsky a mai afirmat că toate celulele vii sunt receptori, transformatori și emițători de oscilații cu frecvență înaltă. Academicianul nu s-a oprit aici și a mers mai departe cu cercetările, spunând că toate celulele vii vibrează pe frecvențe diferite, pe când virusurile oscilează pe o altă frecvență, mai puternică decât celulele umane sănătoase. Dar, prin revenirea celulei la frecvența ei inițială, păstrând constantele mediului ei intern, se poate stopa avansarea bolii/afecțiunii și se poate reda echilibrul celulei sănătoase atunci când ea este atacată de diverși viruși, consideră biofizicianul. Concluzionând cele spuse, sănătatea organismului uman se pare că depinde și de acești factori de ordin vibraţional.

Un alt cercetător, american, Royal Raymond Rife și-a petrecut 30 de ani studiind frecvențele specifice pe care vibrează sute de microorganisme, continuând astfel activitatea lui Lakhovsky. El a stabilit că frecvența medie a unui corp uman sănătos se află în intervalul 62 și 72 Hz, iar când frecvența scade sub această medie înseamnă că este afectat sistemul imunitar. Inventatorul a mai descoperit că răceala și gripa încep la 57-60 MHz, înmulțirea ciupercii Candida — la 55 MHz, virusul Epstein-Barr — la 52 MHz, cancerul — la 42 MHz, iar moartea  — la 25 MHz.

El a mai observat și că produsele organice proaspete vibrează în medie la 20-30 Hz, fiind o vibrație mai înaltă decât a celor uscate sau procesate industrial. Așadar, pentru a spori nivelul vibrațional al corpului și a fi plini de vitalitate și în echilibru cu noi înșine, una dintre cele mai simple metode este hrana, mai bine zis alimentele naturale, dense nutritiv, fără chimicale și preparate corespunzător, fie în stare crudă, sub formă de salate, fie gătite la abur, evitând mâncarea prăjită și procesată ca: alimentele conservate cu multe grăsimi sau sare, semi-preparatele din paste rafinate, gustările ambalate precum chipsurile, napolitanele, semi-preparatele congelate cu mult sodiu, prăjiturile de cofetărie, cerealele expandate pline de zahăr, mezelurile și alte tipuri de carne procesată.

În cele ce urmează, propun să redăm echilibrul celulei noastre (de la ea pornește totul) și a întregului corp prin ridicarea nivelului energetic și vibrațional cu ajutorul alimentelor de vibrație înaltă ca: fructele proaspete, îndeosebi cele de pădure (afinele, zmeura, căpșunile, agrișele), verdețurile (pătrunjelul, mărarul, spanacul, vlăstarii, rucola, varza kale etc.), legumele proaspete, nuci, semințe, cereale integrale (orez brun), leguminoase, miere și nu în ultimul rând — apa. Alimentele crude sunt cele mai încărcate energetic ce ne transmit energie pozitivă. Orice am gândi, orice am spune, orice am face este influiențat de hrana noastră zilnică. Mai multe crudități în meniul zilnic – mai multă energie, mai multă compasiune, mai multă empatie, mai multă dragoste.

Salată de boabe de fasole cu broccoli

Print Recipe

Ingredients

  • 1. Fasole roșie (fiartă în prealabil),
  • 2. 1 morcov crud sau fiert,
  • 3. Câteva buchețele de broccoli,
  • 4. 1 ceapă mică roșie,
  • 5. Semințe de susan (negru),
  • 6. Zeamă de lamâie,
  • 7. Ulei de măsline,
  • 8. Sare și piper după gust.

Instructions

1

Se fierbe fasolea.

2

Apoi o combinăm cu morcov răzuit și broccoli,

3

Adăugăm ceapa, semințele de susan, zeama de lămâie, sare și piper și ulei de măsline.

4

Servim pe loc cu voie bună. 🌿

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply