Despre mine

Bună,

Eu sunt Victoria.
Părinții mi-au pus acest frumos nume în cinstea unei glorioase victorii de altădată. De cum am dezlegat misterul, tot încerc să-mi/le demonstrez că n-au dat greș cu alegerea prenumelui. 🙂

Cînd eram mică, cele mai dulci si relaxante dimineți le aveam atunci cînd mă trezeam energic de la mirosul fin și delicat al aromei de vanilie. Acestea erau diminețile tîrzii cînd mămica gătea diverse tarte, checuri și biscuiți vanilinoși pentru a-și răsfăța copiii (lenoși).

Acum deja eu sunt mămică 🙂
Rolurile s-au schimbat,
dimineți tot mai scurte,
dar tot atît de dulci au rămas.
Pentru ca noi Mamele…
Oricum ar fi, totuși, încă nu sînt o expertă în ale gătitului (veți observa asta pe parcurs), dar, recunosc (tind să fiu o expertă :)), îmi place să-mi văd fetițele mîncînd cu poftă. Și, pentru a-mi vedea planul realizat, e o cale deloc ușoară: alegerea unei rețete sănătoase, gustoase, ușor preparată, frumos aranjată și în final, bine mîncată.

Un motiv în plus de a găti o bună papă pentru copii a fost și măreața mea idee de a crea acest blog, un blog despre cum e să cauți, să inventezi, să povestești (ironic) și să ajustezi cu succes rețetele culinare sănătoase, atît pe placul copiilor cît și a părinților și buneilor lor.

Acestea fiind spuse, eu mă retrag (în șorț și mănuși de bucătărie), iar pe voi vă las să savurați în liniște (la sufragerie) aceste mici rețete-povești copilărești, alese cu grijă. Dacă reușesc să vă aduc un mic zîmbet în colțul gurii-pline, înseamnă că v-am satisfăcut cîtuși de puțin receptorii papilelor gustative, ceea ce mă face și mai motivată să iau cuțitul pixul în mînă și să-mi continui bucătăreala pe-aici, pentru a vă aduce plăcere culinară deplină.

Papa buna 😉

My Latest Recipes