Dulce Papă

«Nu contează destinația, contează călătoria» // Budincă de brânză cu miere

Nu contează destinația, contează călătoria, astfel abundă în exemple practicile spirituale. Pe drum întâlnești fluctuații de entuziasm pierdut și regăsit. Să râzi sau să plângi, fără să vrei le alegi pe ambele succesiv, energizând și eliberând instantaneu artera aortă. Te oprești. Inspiri, expiri. Faci un ocol cu privirea, tragi din nou aer în piept și mergi înainte. Nu ai cum să te întorci, cine e cu tine te va ajunge din urmă nestingherit și îți va da mâna. Sau o va pune ușor pe umăr, în semn de susținere.

Cărări în ceață unde vulnerabilitatea se cere a fi înlăturată dacă vrei să reziști și, aici se activează instinctul supraviețuirii. Începi să te ajuți, ajutându-i pe alții. Încrederea în sine se vrea păstrată la maximum, altfel riști să fii bun de profit în vremuri deloc stabile.Fără așteptări. Fiecare e responsabil de propria drumeție. Ce va urma nu știe încă nimeni, atenția însă — îndreptată spre detalii, lucruri mărunte și momente neînsemnate la prima vedere, trăite în prezent. Se prea poate să fie semne ce te ghidează necontenit pentru ca fiecare să aleagă pentru sine ce e mai bine. Iar atunci când situațiile neprevăzute te iau prin surprindere, observarea rămâne un mijloc de evoluție rapidă.

Cât va mai dura? Cauți un refugiu, o umbră pe care să pășești. Să treci în culise ai vrea, noroc de masca ta ce te protejează. Eviți priviri, întrebări și replici de «oh» și «vai», fiecare urmându-și cursul. Situația poate fi schimbată, schimbându-ți atitudinea, trecând în așteptare.
Alegeri. Noi. Oricare ar fi scorul, e firul tău de ață de care te agăți. Vezi ceea ce crezi, crezi ceea ce speri. Partea bună în cel mai rău caz posibil este că totul are un sfârșit. Enjoy!

Budincă de brânză cu miere.

Budincă de brânză (Cheesecake fără coacere)

Print Recipe

Ingredients

  • 1. 450g brânză de vaci,
  • 2. 150g iaurt natural 2%,
  • 3. 120g unt topit,
  • 4. 200g biscuiţi (graham),
  • 5. 3 lg. Miere,
  • 6. 1 lgţ, extract de vanilie.

Instructions

1

Mixăm biscuiţii în robotul de bucătărie, adăugând treptat untul topit (în prealabil) şi procesăm din nou până obţinem un aluat sfărâmicios pe care îl aşezăm ca bază în tavă sau pahare (diverse),

2

Aparte mixăm brânza împreună cu iaurtul, mierea şi extractul de vanilie până obţinem o compoziţie omogenă, apoi o întindem peste crusta de biscuiţi şi dăm la frigider pentru aproximativ o oră.

3

Servim rece cu fructe proaspete sau congelate şi cu multă voie bună!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply