Dulce Papă

Într-o zi toate vor fi la locul lor // Smoothie detoxifiant cu spanac și frunze de salată

Într-o zi toate vor fi la locul lor. Și spațiul regăsit, și ambianța demult uitată, și timpul la timp. Toate la timpul potrivit. Un pic de răbdare, încă un mic oftat deja trecut în reflex, și un drum bătătorit spre bucătărie minute în șir. Mâncarea e bucurie, relaxare și terapie.

Cu siguranță, schimbarea necesită timp. Într-o perioadă de tranziție însă e mult mai ușor cu o clepsidră spartă, după care același timp nu mai devine obsesie, iar la sfârșit de săptămână îți permiți să rupi și câte 7 file din calendar odată. Știu, oamenii se pierd, dar întâmplările rămân și își continuă cursul ca efect la deciziile luate anterior cu sau fără prea multă conștiință. De unii. Împotriva naturii nu poți să mergi, am mai zis. Cedezi.

Nici adevărul nu poate fi camuflat. Nimic real nu poate fi amenințat. Nimic ireal nu poate să existe.

Eu am să aștept. Răbdarea mea e nemărginită. Tu nu ai cum să mă înțelegi.

Treptat, de-a lungul întregii vieți, ne ciocnim cu diferite situații și circumstanțe, unele plăcute, altele mai puțin, dar o reacție întregită avem pentru toate. Orice s-ar întâmpla, cred cu desăvârșire că trebuie să le luăm ca niste provocări aruncate asupra noastră. Iar simplul fapt cum le gestionăm devine o artă.

Una peste alta aleg sa le gestionez firesc, lăsând în urmă regulile, codurile, normele și alte legi «nenaturale». Nu dau nici 2 bani pe ele. Scuzată-mi fie «modestia» dar eu aleg ceva mai presus de toate. Respect și cred în legile naturii.

Într-o zi toate vor fi la locul lor. Și spațiul regăsit, și ambianța demult uitată, și timpul la timp. Toate — la timpul potrivit.

Ingredients

  • 1. 4 frunze de spanac,
  • 2. 3 frunze de salată,
  • 3. O banană mică congelată (tăiată felii în prealabil),
  • 4. Zeamă de lămâie (după gust),
  • 5. 1 cană de Apă.

Instructions

1

Spălăm frunzele și le punem in robotul de bucătărie,

2

Adăugăm celelalte ingrediente și apă atât cât să le acopere,

3

Procesam până obținem o băutură omogenă.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply