Bună Papă

Victoria Ursu, despre Primul Forum de Nutriție, ed. II 2019

A II-a ediție a Primului FORUM de Nutriție din Moldova va avea loc în acest an pe 26 mai (duminică), organizatoarea acestui eveniment fiind binecunoscuta nutriționistă Victoria Ursu. Ce tematici vor fi abordate, cine sunt așteptați la Forum și care este prețul pentru un bilet, ne răspunde chiar Victoria în mini-interviul de mai jos.

1. Care este utilitatea unui Forum de nutriție pentru R. Moldova?                                                                     

Utilitatea acestui eveniment ține de valoarea lui. Publicul va obține o educație nutrițională importantă, într-un singur eveniment, va avea posibilitate să comunice cu cei mai buni profesioniști pregătiți din domeniul medicinei și nutriției, va avea parte de delicii sănătoase, discuții cu producătorii onești și multe alte surprize pe care le ținem în secret până în ajunul evenimentului.

2. Cine va participa în acest an?

Dacă vorbim de public, aceștia sunt oameni interesați de nutriție:

  • public larg — femei, barbați ce-și doresc o alimentație armonioasă pentru sine și copii, oameni dragi,
  • public medical — doctori ș.a. specialiști din medicina de specialitate, psihologi și psihiatri, nutriționiști, profesori de la 2 universități din R. Moldova, actuali studenți sau tineri care se văd în această meserie nouă.

Dacă ne referim la speakeri, în acest an avem speacialiști din domeniul medicinei și nutriției din R. Moldova și România.

3. Ce tematici vor fi abordate de această dată în cadrul evenimentului?

Ediția II 2019 poartă denumirea de ”Nutriția în ciclul de viață”, respectiv toate subiectele vor fi împărțite pe tipuri de categorii specifice oamenilor: vârstă (copii, adulți, vârstnici), stare de sănătate (diverse patologii atât pe element de prevenție cât și în tratament), scop (slăbit, echilibru alimentar la locul de muncă) etc.

4. Despre ce vei vorbi însă tu și de ce ai ales această temă?

Am ales să vorbesc despre dietele de slăbit pentru că majoritatea femeilor sunt interesate de armonia cu corpul său, iar kg în plus dau mari bătăi de cap. Voi sparge mituri, voi vorbi în cifre și pași despre tipul de dietă pe care-l folosesc și promovez.

5. Care este prețul și modalitatea de cumpărare a unui bilet?

Forumul se va desfășura în 2 acte:
• Public medical (orele 9:00-14:00) – 300 lei
• Public larg (orele 15:00-19:00) – 300 lei
Pentru participarea la ambele părți: 500 lei e prețul biletului integral

De asemenea, există 2 posibilități de procurare a biletelor:
1. Online — Iticket: https://bit.ly/2u1W6fl
2. Livrare de la voluntarii noștri completând chestionarul pe: https://bit.ly/2UEcIFK
Detalii cu privire la toți speakerii evenimentului și ce va conține Forumul, le găsiți pe pagina Nutriționist Victoria Ursu, aici:
https://www.facebook.com/events/367851413806482/

6. Eu, personal, am înțeles cum se organizează un astfel de eveniment și știu cât te-ai dedicat, implicat și cât efort ai depus anul trecut pentru a fi totul pus la punct, cine te ajută de această dată?
În acest an am decis să-l organizez personal pentru a exclude eventualele pierderi financiare pe care le-am înregistrat anul trecut. Pe partea tehnică, în ziua evenimentului voi fi susținută de o echipă de voluntari dedicați.

7. O ultimă întrebare, când mergi în vacanță?

Vacanța mea va începe a doua zi după Forum. Biletele pentru 7 zile la Paris sunt rezervate. 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply